ТРЕНИНГ ПО СКОРОСТНО ЧЕТЕНЕ - от 12.09.13


8 ПРИЧИНИ ДА ЧЕТЕТЕ ПО-БЪРЗО
Обичате ли да четете?
А сега си представете, че не само изпитвате удоволствие от четенето, но и че УСПЯВАТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ всички книги които чакат реда си с години, всички материали свързани  с работата ви, хобито, интересните и важни новини, учебници, материали, които да ви държат в крак с времето.
„Внимание! Четенето може да стане причина за развитие на мозъка”             
 А. Айнщайн
Всеки е чувал „страшни истории” за хора, които владеят навиците на Скоростното четене. Те могат да прочетат няколко книги за един ден, при това без да се изморяват и да запомнят цялата информация почти дословно. Сигурно, повечето от тях са излезли от тайните лаборатории на КГБ или  са индиго… и така нататък.
Интересното е, че вече всеки от нас има достъп не само до засекретената информация от славните времена на КГБ, но и до тренингите по Скоростно четене, които да ви въоръжат със следните умения и навици:
1)  Развитие на ред жизненоважни ПРИНЦИПИ при четене, учене и интелектуална работа.
2)   Работа с инструменти, дадени ви по рождение, но за които не знаете – увеличаване на скоростта на четене до няколко пъти.
3)  Развитие на ВНИМАНИЕТО и КОНЦЕНТРАЦИЯТА.
4)   Усъвършенстване на възприятието и запомнянето на информацията В ПЪТИ по-ефективно.
5)   Потушаване на вокализация и субвокализация, които не само забавят четенето, но и изморяват.
6)   Развитие на зрителния апарат – очите са орган, които започва да остарява от 12 годишна възраст.
7)   Да работите и учите с минимално натоварване и МАКСИМАЛНА ефективност.
8)   Разкриване на интелектуалните и психологически възможности.
По време на тренинга се разглежда и модела на четене и недостатъците на традиционното четене.
Тренингът е ориентиран преди всички към хора, които продължават да се усъвършенстват, тези които работят с голямо количество писмена информация – топ-мениджъри, собственици на бизнес, учени, журналисти, интелектуалци, студенти, ученици горен курс.

Следващият СПЕЦИАЛЕН ДНЕВЕН тренинг, организиран oт ЗЕНОМ - работилница за личностно развитие съвместно с ЮНИТИ Йога-студио.

Започва на 12.09, последно занятие 28.11
Занятията ще се провеждат всеки четвъртък, от 10:00 ч.
Общо 10 занятия, като всяко продължава 2,5 – 3 часа.
Цена на тренинга: 300 лв.
За повече информация: 087 888 25 23, Анастасия Димитрова, или посетете сайта ни zenom.pro. Заявки и запитвания може да изпратите на zenom@zenom.pro.

Тренингите ще се провеждат в Юнити Йога Студио:
 гр.София, ул. Елисавета Багряна 14, офис 2 (до Агенция по вписванията, на 5 мин. пеша от х-л Плиска).
За ВОДЕЩАТА на тренингите - Анастасия Димитрова:
Анастасия има бакалавърска степен по специалностите „Педагогика” и „Биология” и магистратура „Клинична социална работа” в Нов Български университет. Започва практиката си като учител в езикови гимназии, където преподава биология на английски и руски език, но по-късно насочва своя интерес към работа с възрастни и ученици горен курс.
От две години води тренинги и workshop-и по „Скоростно четене” и „Ефективна памет – мнемоника”.
Продължава образованието си с тренерска насоченост – особеностите при обучението на възрастни, ораторско майсторство, презентационни умения, психология на обучението и пр.
П.С. В тренинга има теория, практически упражнения, развиващи игри, дискусии в приятна компания на будни и интелигентни хора.