Драма – арт семинари - БЕЗПЛАТНО ПРЕДСТАВЯНЕ 09.11.13

ПРОГРАМА ЗА ЛИЧНОСТНО И ТВОРЧЕСКО РАЗВИТИЕ И СЕБЕПОЗНАНИЕ
      
Ролите на нашата същност
   /драма – арт семинари/

     Можем ли смело да навлезем в нашата същност и да преоткрием творческия си потенциал в областта на изкуството като: театъра и танца? Бихме ли дали възможност на нашите мечти, терзания и идеи да се докоснат чрез различните творчески форми за да изследваме един неподозиран свят на нашата душевност?
       В предстоящите творчески семинари ще имаме възможност да съпреживеем разкриването на тези възможности чрез различни увлекателни комбинации на драма  метода и танц пластиката.
       Творческите семинари ще бъдат представени в два модула: „Театър”и „Танц” за да може желаещите конкретно да се запознаят с методите на съответното изкуство и преоткриването на нашата душевна същност. По един невероятен поетичено нестандартен начин ще имаме възможност да разлистим пластове от нашия артистично-емоционален свят и да се насладим на творческата-релакс енергия.

             Методи и техники използвани в двата модула:

1.    Модул „Театър”- елементи от психо-драмата, драма метода, ролеви игри, импровизационната драма, плей бег театъра.
2.    Модул „Танц” – Театрално пластични-танц техники, елементи от контактната импровизация, танцовата терапия като се ползва нейната предимно импровизационно релаксираща част.

За водещия:
Иван Тарасов – ландшафтен архитект, театрален режисьор, художник и поет.
             Обучава се психо драма при Мален Маленов /Psihotherapi 2000 foundation/,арт терапия при Румен Георгиев, музико терапия при Лили Ахтарова,както и обучение и участие в редица семинари и уъркшопи  на Юнгианското дружество „ Bulgarian Society – C.G.Jung”


Кога: 9 ноември/събота/ от 11ч.30мин. безплатно едночасово представяне на семинара               ( с предварително записване до 12:30ч на 08.11.2013 - Петък)
   
От 16 ноември всяка събота от 11.30ч. до 13ч. ( при сформиране на група от минимум 5 човека)
Къде: Юнити Йога Студио, адрес: ул.Елисавета Багряна 14, офис 2

Цена за участие: 9лв.за деня при предварително заплащане за един месец
                             12лв.за деня без предварително ангажиране
Носете си: дрехи и чисти обувки удобни за зала,както и вода за пиене

За информация и записване: Иван Тарасов - 0888347185