ДОБРИЯТ СЪВЕТНИК - 21.02.2015, Събота и 22.02.15, Неделя, 13:00 - 19:00

„Добрият Съветник”

двудневен семинар по Енергийна психология*
Събота - 21.02.15 и Неделя 22.02.15
13:00 – 19:00ч
водещи: Мая Сидерова и Юлиан Ицовски

Представяне на семинара - 13.02.15, Петък - 20:00  - вход свободен 
       необходимо е предварително записване


*Енергийната психология е съвкупност от техники, с които осезаемо се освобождават състояния на дискомфорт. Тя е съвременна и отговаря на търсенето на хората днес. 


Този семинар е за вас, ако:

·                    Усещате, че имате талантът да помагате на хората и че ще сте много по-ефективни, ако добиете структурирани знания и умения как да правите това
·                    сте готови да откриете собствените си отговори, като работите активно със собствените си вътрешни предизвикателства
·                    искате да подобрите усета си за себе си и за хората
·                    ако психологията/терапията Ви е хоби или професия
·                    се интересувате любителски или задълбочено от енергийна психологияКакво ще научите по време на семинара ?
·                    как да прилагате техники от енергийната психология
·                   структурирани инструкции за боравене с техниките

Програма 

Първи ден - 21-ви февруари, събота – 13:00 – 19:00ч
Основи на енергийната психология - теория и практика
Попълване на тест за приемането и дискомфорта

Втори ден - 22-ри февруари, неделя – 13:00 – 19:00ч
Приложение на енергийната психология - теория и практика

Какво е енергийна психология?

Енергийната психология е съвкупност от техники, с които осезаемо се освобождават състояния на дискомфорт. Тя е съвременна и отговаря на търсенето на хората днес. 
Все повече от нас могат да си признаят, че имат нужда от помощ за сериозни или ежедневни предизвикателства, но не са склонни да отделят години за терапия. Същевременно енергийната психология е развита до степен, в която много хора биха могли да боравят с нея и да получават облекчение много по-бързо и приятно, в сравнение с предшестващите я терапевтични методи.
Някои от техниките на енергийната психология са лесно достъпни и популярни, като най-разпространена е ТЕС - техниката за емоционална свобода. Това, което се търси от повечето хора, запознати с ТЕС, е начин, по който да бъде прилагана най-успешно.
Участниците ще усвояват новите умения, както на теория, така и на практика.


• КЪДЕ: Юнити йога студио, София, кв. Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 14, офис 2.

• ЦЕНА: 140 лв. за двата дена, за един ден - 80 лв. Включени са материали, чай, лека храна.

 ЗА ЗАПИСВАНЕ  ТУК

Събитието ще се проведе при минимум 10, записани до 16.02.2015 г., участника. След тази дата също можете да се включите, ако вече има минимален брой записани.

Краен срок за записване - 16.02.2015 г.

• ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
0888-958-665, Мая и 0899 499 162, Юлиан, е-майл: unyogastudio@gmail.com

За водещите:

Мая Сидерова - консултант по личностно развитие, практикуващ към БАРЕП - Българската асоциация за развитие на Енергийната психология (http://www.barep.org/).
Мая се среща за първи път с енергийната психология в началото на 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да работи интензивно със себе си и след година започва да консултира хора с разнородни проблеми. Междувременно посещава семинари, от които научава различни ефективни подходи и се сертифицира в ТЕС - техники за емоционална свобода - 1 и 2 ниво, Пренареждане на матрицата с ТЕС, ПЕАТ - Първични Енергии Активация и Трансформация, хипноза, хипнотрерапия и метода Силва. Проявява интерес към различни модалности в подходите за личностно развитие, като установява, че силата им се увеличава в комбинация с Енергийната психология.

Юлиан Ицовски е йога преподавател и сертифициран интегрален коуч.
От 2009 година води йога занимания в Юнити Йога Студио – гр.София. От 2013-та година включва и коучинг в работата си. Заедно със съпругата си - Нина Косева-Ицовска, също интегрален коуч, провеждат различни йога и психологически ориентирани семинари.
Има интереси, както към груповия модел на психологическа работа, така и към индивидуалната такава. Познанията и усетът, развити чрез личната му йога и медитативна практика, много добре допълват наученото по време на множеството семинари и обучения, които е посетил, свързани с йога, психология, работа с деца, работа с дъха, коучинг, енергийна психология.
След като решава за кратко време (2-3 сесии по Енергийна психология) вътрешни емоционални проблеми, се вдъхновява от метода. Подкрепен от Мая Сидерова, започва да изучава и прилага енергийните подходи с успех в работата си с клиенти.