Обратни връзки от коучинг сесии в Юнити Йога Студио


Здравейте, 
от 15.01.2018  Юнити Студио  е с нов уебсайт.
Заповядайте в него"Индивидуалната коучинг сесия с Юлиан при мен даде началото на един лавинообразен процес на освобождаване от страхове и ограничения, които дори не предполагах, че сама си налагам. Няколко месеца по-късно съм в повече хармония със себе си, по-сигурна и по-щастлива, отколкото някога съм се чувствала. Това е изключително мощен процес, който трайно изчиства стари непотребни вярвания и травми, и прави път за безкомпромисна любов към себе си и нови преживявания, незасегнати от старите рамки, в които сме се поставяли. Променя се и самото ежедневие.
Самият Юлиан е прекрасен фасилитатор и изпълнен с топлота човек, който предразполага клиента по правилния начин и води сеанса идеално.
Не мога да го препоръчам по-горещо."

 Мила Т.


„Благодарна съм на Юли, че ми предостави възможност чрез ТЕС да разбера и приема себе си. Беше ми трудно, пострадах, поплаках, исках да си тръгна. Сега разбирам смисъла на тези емоции. ТЕС(Техниката за Емоционална Свобода) ми помогна да заобичам повече себе си и живота си.” 

Ина П.

„В живота си сме свикнали да търсим вдъхновение от външни фактори. Така, на практика сами си избираме да бъдем зависими от тези външни фактори.  
Практикувайки коучинг осъзнах, че притежавам неизчерпаем резерв от вътрешна сила и енергия. Сам открих извори на вдъхновение и много нови възможности. Заедно с моя коуч-инструктор Юлиан, извървяхме пътя до пълно осъзнаване на собствения потенциал.
Да, „извървяхме“, а не изградихме подкрепяща връзка, защото опитният коуч-инструктор споделя пътя на лично израстване, а не изгражда отношение -  напътстван – напътстващ, което само по себе си би те поставило в положение на зависимост                  (явяващо се пълно отрицание на процеса по самоизрастване (коучинг).  Напротив – отдаденият коуч-инструктор оставя своя спътник да изгради подкрепяща връзка със самия себе си”

Д.Х.


Коучинг сесиите с Нина ми бяха много полезни. Тя притежава отличното качество да изслушва и търпение. Разполага с голям набор от други "инструменти" като йога и ТЕС. Създава усещане за спокойствие и уют и човек лесно й се доверява и споделя. Аз така се усещах през цялото време. На мен ми прилича на симбиоза между психотерапия и енергийни практики - не участваш само на ментално ниво, а с цялото си същество. Да, определено чувството за съпричастност от нейна страна силно се усеща!

П. Деянова

Когато видях Нина, в мен веднага се появи усещането, че я познавам от години. В заниманията по йога нейният спокоен и плътен глас ме кара да се отпусна и да забравя за забързаното ежедневие. Коучинг сесиите с нея се оказаха нещо много полезно за мен. Нина умело ми помогна да се справя с много мои страхове и проблеми. Най-трудно ми беше мисленото връщане и припомняне на тежки събития от миналото ми. С умение и разбиране тя ми помагаше да преодоления изминалите преживявания, да ги осмисля и да разбера. Трудно е да се опише как точно успя, но е факт, че постигнах това, което не бях успяла да постигна с години. Дали нейната съпричастност към моите проблеми (въпреки че за нея това е работа), дали това, че тя като ЧОВЕК предразполагаше да й имам доверие ми помогна, не знам. Но фактите са налице. Сега мога със сигурност да кажа едно - не сбърках като й се доверих. Тези сесии ме научиха да приемам фактите такива, каквито са. Научих, че ако човек иска да постигне нещо, то непременно го постига, независимо колко дълъг ще е този процес. Коучинг сесиите ми показаха колко силно и мощно може да бъде подсъзнанието на човека. Нина, благодаря ти за човешкото отношение, за съпричастността, за усмивката и най - вече за огромното желание да работиш с мен за преодоляване на моите проблеми. Ползата, която получих по време на общуването си с теб, е огромна. Знанията и уменията, които ми даде по време на тези сесии продължават да са ми от полза.


В. Маринова