Дъхът - Път към Собствената Сила - 07.07.2015 - 19:30ч, *Дишане за Дишали

Soulful Breathwork за свързване с личната сила


Дъхът - Път към Собствената Сила

Soulful Breathwork Дишане за Дишали* с Пламен Русев

Конвенционалните представи за силата често са свързани с външни фактори, измерения и сравнения -- в резултат на което силата често се превръща в насилие ... което виждаме в най-различни аспекти на живота днес -- от екологични до политически и дори дълбоко лични. 
За да можем наистина да продължим да променяме света в положителна посока е нужно да се свържем със собствената си сила и да започнем да намираме нейните най-автентични изражения.
Осъзнатият контакт с дъха е път към точно тази сила по начини които са колкото индивидуални, толкова и универсални. В това дишане за дишали, ще се интегрираме опита и наблюденията си от практиката досега, за да насочим вниманието си към нейната способност да ни помогне да разградим блокажите към собствената си сила и енергия.


В това дишане за дишали, ще имаме възможността да:

·         задълбочим контакта си с практиката Soulful Breathwork

·         погледнем по-отблизо и от по-различен ъгъл темата за личната ни сила


Целта на това събитие е да разширим опитността си с практиката Soulful Breathwork и да се докоснем до част от възможностите, които тя ни дава за продължаването на емоционалното, интелектуалното, соматичното и духовното ни развитие.
Събитието е за тези, които са участвали в поне една Soulful Breathwork практики с Пламен или чувстват че са достатъчно наясно с практиката, тъй като няма да включва въведение към нея.

За да можем да оползотворим оптимално времето с което разполагаме, е нужно да има поне 6 но не повече от 12 участника.

07.07.2015(Вторник) от 19:30 ч.

Цена: 35 лв.

Запишете се на линка ТУК

Дишането ще се проведе при поне 6 записани до около 12:00 на обяд, в деня преди дишането, така че имайте грижата да проверите. 


В случай, че нямаме майла ви, моля пишете ни, след като се запишете чрез линка по-горе, за да ви информираме и за бъдещи събития.

Записване до обяд на 06.07.15 или до изчерпване на местата!

Контакти : 0899 499 162 или на е-майл: unyogastudio@gmail.com