"Цялостност чрез Движение и Дъх" - мини семинар за Дишали* с Пламен Русев - 26.07.15

"Цялостност чрез Движение и Дъх"

Семинар за Дишали* съчетаващ танц, звук и Soulful Breathwork за култивиране на пълен контакт със себе си

водещ: Пламен Русев

26.07.15(неделя) - 17:00 - 21:00ч, Юнити Йога Студио“Има една индийска поговорка, че всеки човек е като къща с четири стаи – физическа, умствена, емоционална и духовна стая. Повечето от нас са склонни да живеят предимно в една от тези стаи през повечето време, но е нужно да влезем във всяка една стая всеки ден, дори и да е само за да я проветрим, за да сме цялостни хора.” – Румер Годен

Заповядайте на (пре)откриване и разходка из цялата къща на собственото си създание, която ще осъществим с движение, музика и дъх. В този кратък семинар ще се свържем с четирите аспекта от нашата същност за да открием коя част от нас има нужда от какво внимание, зачитане, грижа и обич.

Семинарът ще започне с разговор за четирите стаи, след което ще посетим всяка стая без думи, но с движение, музика, звук и дъх и накрая ще интегрираме това което сме открили и ще отдадем нужното внимание на всеки аспект от нас чрез дихателната практика Soulful Breathwork.

Семинарът е за тези, които са участвали в една или повече Soulful Breathwork практики досега и чувстват че са достатъчно наясно с практиката, тъй като няма да включва въведение към нея.

Носете си:
- вода - 1,5 л 
- удобно облелко, с което да можете да се движите свободно


За да можем да оползотворим оптимално времето с което разполагаме, е нужно да има поне 6 но не повече от 12 участника.Дата на провеждане: 26.07.2015(неделя) от 17:00 до 21:00 ч.

Цена: 50 лв.

Запишете се на линка ТУК

Семинара ще се проведе при поне 6 записани до около 12:00 на обяд, в петъка, преди събитието. Така че имайте грижата да се запишете и да проверите дали има минималната записана бройка участници.


В случай, че нямаме майла ви, моля пишете ни, след като се запишете чрез линка по-горе, за да ви информираме и за бъдещи събития.

Записване до обяд на 24.07.15 или до изчерпване на местата!

Контакти : 0899 499 162 или на е-майл: unyogastudio@gmail.com