Здрав гръбначен стълб - теория и практика с Ина Пеева - 21.02.16 (неделя), 16:00 - 18:00

Здрав гръбначен стълб - теория и практика 
с Ина Пеева(рехабилитатор) - 
21.02.16(неделя), 16:00 - 18:00Знаете ли, че гръбнакът е един от най-важните органи в тялото ни и че от неговото състояние до голяма степен зависи цялостното ни здраве?


Често участниците в йога курсовете ни споделят, че имат болки в гърба или проблеми с гръбнака, затова 


Ви каним на среща  с Ина Пеева - магистър по Медицинска рехабилитация с 10 годишен опит, по време на която ще научите полезна информация, ще релаксирате и ще се тонизирате, а целта е подобряване функциите на гръбначния стълб и баланс на опорно-двигателния апарат.1. Ще се запознаете с това какво представлява гръбначния стълб, неговата значима роля в човешкото тяло и кои са факторите, които водят до структурни изменения и болка.


2. Как емоциите се отразяват върху здравето на гръбначния стълб


3. Йога практика с подбрани асани за заздравяване мускулите на гърба


4. Релаксация за балансиране на жизнената енергия в гръбначния стълб


5. Съвети за ежедневна поддръжка на гръбначния стълб и подходящи храни за мускулно-ставния апарат


Практиката е подходяща както за хора с хронични заболявания на гръбначния стълб (дискова болест, ошипяване, дискова херния, гръбначни изкривявания и други), така и за добра поддръжка и профилактика.

Практиката не е подходяща за хора в остър стадий от развитието на болестта (остра болка, парене, силен мускулен спазъм).
Времетраене: 2 часа

За водещия:


Ина Пеева – рехабилитатор, магистър по Медицинска рехабилитация при заболявания на нервна система и опорно-двигателен апарат. Упражнява професията си от 2005 година, като се занимава основно с лечебен масаж и лечебна физкултура. В своята работа с пациенти успешно съчетава кинезитерапевтични методи с елементи от йога. Самата тя поддържа доброто си здраве с йога.

Цена: 20 лв


Записване на е-майл: unyogastudio@gmail.com, тел:0899 499 162, ако имате въпроси към водещия Ина Пеева - 0898 665 823
Минимален брой участници -  6
Максимален брой участници – 12