Семинар "От специалната към свещената връзка" - с Нина Косева - 05 и 12.02.17 (неделя), 14:00 - 16:00


От специалната към свещената връзка

семинар-тренинг

с Нина Косева

Кога: 05 и 12 февруари 2017 (неделя) 
Начало: 14:00 ч.
Продължителност: около 2 часа
Къде: Юнити Студио, гр.София, кв. „Гео Милев“, ул. „Елисавета Багряна“ №14 
Цена: 20 лева/участник за всяка една от двете дати.
Семинара  е подходящ за двойки, по възможност интимни партньори. Ако нямате такава възможност, елате с друго другарче.

С предварително записване!


Този тренинг е за вас, ако:

- връзката ви страда от временни или постоянни турбуленции
- се радвате на хармонична връзка, която искате да съхраните и задълбочите
- сте пред раздяла с пратньора си
- все не намирате „правилния” партньор
Можете да прибавите още много „ако“...


Идеята за специална любов ни опиянява и докато се намираме под въздействието на фалшивата й аура, сме неспособни да познаем органичната същност на свещената любов. Колкото по-малко специалност приписваме на любимия човек, толкова повече видимост имаме към прекрасните му страни. От друга страна -колкото по-специален е той за нас, толкова по-близо сме до окончателното му детрониране.

Специалната връзка обслужва страховете и маските ни, а свещената е плод на уязвимостта и силата ни.
Нещичко от моя опит:
Темата за любовните взаимоотношения е една от централните и най-предизвикателни теми в живота ми. От любов съм пропадала до дъното си и съм се издигала до седмото си небе. Била съм най-тъмното и най-светлото себе си все от любов. До един момент връзката между мъж и жена съставляваше 99% от смисъла ми и според това дали започва или рухва, се раждах като супернова или умирах драматично, избухвайки като звезда. Тази вкопченост в любовта разбирах като заслужаваща възхищение тоталност. Нужно ми беше време, за да осъзная истината за това, което преживявам. И проглеждането не ми донесе автоматична промяна. Продължавам да хвърлям мостове към сенките си и досега. Знам, че слабостта ми е предрешена сила. Нашите низини винаги са трамплини към върховете ни.


Качеството на любовта, която имаме, не се влияе от интелектуалното ни ниво. Дори хора, надарени с изключителен ум, се случва да бъдат психологически затворници на детството си – застинали във възрастта, в която са ги наранявали и в която са им дали първите примери по не-любов. Тези примери са формирали подсъзнателното им отношение към любовта и в настоящето невидимо саботират появата й или трайното й присъствие в живота им.

Затова разглеждането на тази тема изобщо не е клише. Често любовният живот на онези, които я подценяват е всъщност клише, защото се блъска в стените на един и същ сюжет, напук на интелектуалните им претенции.


Целта на този тренинг е да проучим ограниченията си в любовта и да потърсим разширение на разбиранията си за нея.

Каня ви да споделим това пътешествие от илюзорната специалност към непомрачената от идеализации красота на любовната връзка!


Ще използваме различни тренировъчни подходи – от енергийна психология, различни медитации , дихателни техники и много други. Ще се упражняваме индивидуално и на групи.За записване: 0885 272 006 или 0899 499 162 

unyogastudio@gmail.com