Месеца на Любовта 2017


Здравейте, от 15.01.2018  Студио Юнити е с нов уебсайт.
Заповядайте в него
Тази година в Unity Studio решихме да посветим февруари на любовта. Но не онази, за която се сещаме само в средата му, и която засвидетелстваме като подаряваме червени сувенири и рози, сякаш...на сила и по график.
Посвещаваме февруари на онази любов, която ни прави искрени към себе си, доволни от това, което сме и благодарни за това, което сме научили, минавайки през предизвикателствата на живота. Но за да се заобичаме, трябва да се разберем – да отворим душите си, да погледнем навътре към същността си и да я приемем с всичките й условности. Така, в хармония със самите нас, ние ставаме хармонични и в отношенията с околните. Обичаме близките си по начин, който им показва, че ги приемаме, точно както приемаме себе си. 
Затова в Месеца на любовта обръщаме внимание не само на лобовта между двама, а на любовта към себе си като изходен пункт за пълноценните взаимоотношения между хората, било то любовни, лични или професионални.
Ще ви предложим серия от събития, теми за дискусия и практики, които можете да посещавате самостоятелно или по двойки с партньор, близък или роднина. Очакваме ви през февруари, за да тръгнем заедно навътре по пътя към същността!

Вижте програмата на събитията ТУК.


Последвайте Unity Studio и във Facebook, за да научавате за предстоящите събития, да дискутираме и споделяме емоциите си в Месеца на любовта! 


Свържете се с нас за повече информация и записвания на

unyogastudio@gmail.com и на +359 899 499 162