Танцът на любовното партниране (групова меридианна сесия) - 25.02.17 (събота) 15:00 - 17:00


Здравейте, 
от 15.01.2018  Студио Юнити е с нов уебсайт.
Заповядайте в него
Танцът на любовното партниране
 Групова меридианна сесия*
с Нина Косева


Кога: 25 февруари 2017 (събота) 
Начало: 15:00 ч.
Край: 17:00 ч.
Къде: Юнити Студио, гр.София, кв. „Гео Милев“, ул. „Елисавета Багряна“ №14 

Понякога срещаме предизвикателства в любовта, пред които, въпреки (а понякога и заради) усилията си, капитулираме. 

Любовта между двама естествено се движи напред и навътре във връзката и назад и навън от нея, подобно на танц. Непрестанно взаимодействаме с партньора си, приближаваме се и се раздалечаваме. Важно е да се научим да чуваме собствените си сигнали и сигналите на другия, дали сме твърде близо или твърде далеч един от друг. Ако сме прекалено и задълго отдалечени, това може да охлади връзката, ако сме прекалено и задълго приближени, това може да я изгори. 
Някои от нас се страхуват да са близо, за да не обсебят или бъдат обсебени, други не знаят как да се отдалечат, за да оставят връзката да диша. Някъде по пътя на тези неумения идват и проблемите във взаимоотношенията. Тези проблеми са свързани с раните на вътрешното ни дете, с вече втвърдилите се подсъзнателни вярвания, които чертаят траекторията на връзките ни много преди те да започнат.
На тази сесия ще събудите вътрешните си ресурси за танцуване във връзката чрез работа с *меридианни подходи. Подкрепа ще получите и от енергията на групата - еднонасочените намерения на всички участници ще генерират мощно поле. 
Целта е да си припомните, че разполагате със силата си - не на теория, а практически - и да си тръгнете с достъп до резервоара с живата й вода.
Набележете си проблем/и, по който искате да работите и бъдете готови да се сдобиете с нов поглед към него. Понякога промяната в погледа е решението.

*Меридианите подходи са набор от техники, при които се активира меридианната система на тялото, чрез потупване (най-често) на определени акупунктурни точки. Като същевременно вниманието е насочено към проблема, по който се работи.

Тази  сесия е предназначена за двойки. За предпочитане – интимни партньори, но можете да дойдете и с приятел/ка.
Броят на местата е ограничен – могат да се включат 6 двойки. 

Цена: 35 лева на двойка (по 17,5 лв. на човек)

БОНУС - всеки участник получава 30% отстъпка от първата индивидуална сесия с Нина Косева!
С предварително записване!

За записване и  въпроси:

0899 499 162
unyogastudio@gmail.com 

Следете останалите инициативи и теми, които ще ви предложим в Месеца на любовта в страницата на събитието на сайта ни или във Facebook.