Аз и моето дете, общуване с разум и сърце

Здравейте! Ние сме Юлиан и Нина 🙂
И двамата като родители постоянно търсим верния път към нашето дете. Работим със собствените си ограничения, защото пътят към детето минава през самите нас. Не сме перфектни и това е добре 🙂 Смятаме, че родителската претенция за перфектност е тежко бреме за едно дете.
Питате ли се защо, въпреки че привидно почти не повтаряте грешките на предците си, не сте удовлетворени от отношенията с потомците си?
Или може би се чудите защо, след като прилежно повтаряте наученото родителите си, нямате  резултати в изграждането на връзка с децата си?
Може би често сте в конфликт с децата си и се чудите къде бъркате?
Или не стигате до конфликт, но под повърхността тлее жаравата на потиснати емоции?
Може би полагате много усилия, но нещо постоянно се обърква?
Този тренинг е за тези от вас, които са родители и за тези, които планират да станат такива, за тези които желаят да поемат своята пълна отговорност като родители и които избират осъзнатото родителство.
По време на тренинга ще споделим с вас знанията, които сме натрупали по време на обучения и работа с деца, както и личните ни открития по този път.
Заниманието ще бъде почти изцяло практическо.
Ще изследваме заедно някои от най-актуалните въпроси на родителството и ще търсим заедно начини за по-пълноценно взаимодействие с децата си през:
– ролеви игри
– упражнения
– практики от енергийната психология
– медитации
и др.
Вярване, че дори да правим най-доброто, на което сме способни като родители, винаги има какво още да учим и подобряваме.
Кога: 20.01.2018 г., събота, от 14:00 до 18:00 часа
Къде: Юнити Йога Студио, София
Цена: 40 лв.
За двойки: 70 лв.
Необходимо е предварително записване!
Семинарът ще се проведе при минимум 6 участника
За записване и въпроси : 0885 272 006, 0899 499 162, unyogastudio@gmail.com
Няколко думи за нас:
Юлиан Ицовски
Интегрален коуч, сертифицан треньор по Емоционална интелигентност и йога преподавател. Зад гърба си има  проведени десетки семинари за личностно развитие и над 4000 йога занимания. В момента е студент по Психология в магистърска програма в СУ.
Нина Косева-Ицовска
Сертифициран интегрален коуч, треньор по Емоционална интелигентност и меридианен терапевт.
Има богат опит като йога преподавател и на деца и на възрастни.
Води курсове по медитация и семинари за личностно развитие.
Клиентите й казват за нея, че създава среда на доверие и разбиране и че с помощта й неусетно успяват да задействат промяна в живота си.