ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИЗдравейте, 
от 15.01.2018  Юнити Студио  е с нов уебсайт.
Заповядайте в негоГалина Гаджонова, гр.София, 30.11.15

"Записах се на йога,защото имах нужда от нещо ново,което не получавах от досегашните си занимания с други спортове.Изключително много ми допадна начина на провеждане на заниманията,отношението и цялостното усещане което остава в мен след края на заниманието.Усещам значително подобрение в дългогодишните си проблеми с болки в гърба и кръста най-вече.Този час и половина занимание е едно бягство от ежедневието ,идеален начин за релакс и раздвижване.С удоволствие бих препоръчала  курса на свои познати(вече съм го направила) и се надявам да им донесе това усещане,което носи на мен. 

Продължавате в същия дух!"

Поздрави!
Ирина, гр.София, 26.11.15

"Записах се на курс по Йога, за да разбера как би се отразило това на начина ми на мислене и какво отражение ще има върху тялото и душата ми. Бих казала, че се чувствам изключително доволна, наистина се откъсвам от реалността(по време на заниманията), вече се старая да мисля положително, чувствам тялото си по-добре.
Ще препоръчам курса по Йога, защото наистина е прекрасен метод за релаксация, да те откъсне от ежедневните проблеми и да се разтовариш душевно.За мен това занимание по някакъв начин превъзпитава човек ( в положителен аспект)."

Поздрави,

Ирина


И.И. , гр.София 5.02.15

"Юлиан и Нина са с подход към всеки един от групата . Харесвам водещите затова , че наблюдават участниците в заниманието и коригират или напътстват как е по-добре и по-ефективно да бъдат изпълнявани отделните движения на асаните . 
За последните   6 месеца , през които посещавам курса по йога в Юнити студио се чуствам по-енергична физически и по-стабилна емоционално . 
Харесва ми спокойната атмосфера и възможност да се  потопиш в себе си за час . Ненатрапчивите насоки на водещите . Лекциите в началото на всяко занимание са полезни, и  ме подтикват да чета допълнителни материали по темата.
Препоръчвам курса по йога на приятели , като възможност  за избягване от среса или да се научат  от заниманията по йога  как да овладяват стреса."

Благодаря и с поздрави, 

Илона 

Светла, гр.София 2.02.15

 "Здравейте ! Посещавам  курс при Юлиан от миналото лято по настояване на моята дъщеря Елица, която е студентка в Париж.Тя беше убедена, че йогата може да ме спаси от кризата, в която изпаднах след смъртта на майка ми. Започнах , за да не й откажа , но с времето станах по-голям ентусиаст от нея и сега препоръчвам курса на всичките си познати."

Валентина Пешева, гр.София, 22.02.13

"Посещавам Юнити студио почти две години! Първо се запознах с Юли, а след това и с Нина. Практиките, които правим, са силно въздуйстващи и в същото време не натоварват физически. И двамата се справят великолепно с воденето на заниманията. С умение и такт ще корrгират някое неправилно движение или поза. Създват непринудена атмосфера, в която се отпускаш и се концентрираш изцяло върху упражненията, в една приятна и уютна обстановка.
Това са прекрасни млади хора, с чисти души и големи сърца, които правят нещо което обичат и заразяват всички с тази си любов!
Много се радвам, че мога да посещавам практиките при Юли и Нина, и препоръчвам на всички, които са решили да се занимават с йога, да дойдат в Юнити студио!"


Светослава  Узунова, гр.София, 28.02.13

"Да посещаваш Юнити йога студио е един чудесен начин да се запознаеш с трима прекрасни, млади, ентусиазирани, интелигентни и безкрайно светли хора - това са инструкторите Нина, Еми и Юли. Чувството, когато срещнеш такива хора, е винаги на радост, безпричинна радост. Радост, че  ги има, че се докосваш до една изключително позитивна, по по детски чиста енергия и изпитваш онази лекота на спонтанното споделяне, от която всеки един от нас има нужда. Часовете по йога са едно крайно лично преживяване, но споделено в група. За ползата от упражняване на йога, няма нужда да се говори...но от особено значение е кой е инструтор е чия е енергията, която те води и ти я следваш. Необходимо е да я чувстваш, да я споделяш, да й вярваш. Именно така се получава най-важният ефект от йога заниманията - чувството на цялостност, на единение, че всичко и всички сме едно цяло. За мен часовете по йога в Юнити йога студио са мигове на свързаност със себе си и околните, часове на Юнити (Unity), т.е на единство!"


Надежда Димитрова, гр.София, 05.3.13

"След едно несполучливо посещение на йога, където се потъркалях тромаво по пода под укорителния поглед на “ предобрения“ с мускулна маса инструктор, дълго време не исках и да чуя. Йога според мен е философия, която човек трябва да стане готов и да поиска да познае, доколкото е възможно. Е, аз усетих този момент....но не знаех къде да отида.Чух за вашето студио, където основното ядро от редовни посетители се задържали заради инструктора си Юли. Отидох с известни резерви....иии...ме посрещна най-слънчевата усмивка, която съм виждала напоследък в сивото ежедневие. Още в този момент му повярвах и останах до днес...живот и здраве..:)))) Първото ми впечатление се оправда. Юли е много положителен, открит и ведър човек, интересен събеседник. От посещенията при него си тръгвам усмихната и заредена.:)))))))))))))"


Елица Буновска, гр.София, 10.3.13

"Когато Юли каже: "Усетете сега как се чувствате след тази асана.", аз си казвам винаги, усмихвайки с вътрешно: "Чудесно, чудесно!". Усещането ми, когато вляза в студиото, е за неподражаемо позитивно приемане, слънчево пространство за личностни благотворни трансформации."
Благодаря ти, Юли!"Олег Костадинов, гр.София, 25.3.13

"Днес бях на един семинар. Едно от практическите упражнения беше свързано с визуализация. Трябваше да влезем в тялото на един здрав човек и аз сe сетих за Юли. Човече, първото нещо което видях е, че имаш малка дупчица на челото в областта на третото око!!! Ама такава оформена с обли стени, явно от многото преминала енергия. НЕ СЕ ШЕГУВАМ, макар че изглежда шантаво и смешно."Христина Деспова, гр.София, 02.04.13

 "Защо ходя на йога в Unity Yoga Studio? Знам, че не съм редовна, но когато ходя, ми харесва и след това се чувствам много добре. Това, което най-много ми харесва в йога студиото е атмосферата и енергията, които се създават  там.
Атмосферата е непринудена, приятелска, топла, чиста и истинска. Аз имам нужда да помълча малко и да навляза в
себе си след фалша и стреса на ежедневието. Харесва ми, че фокусът на асаните е здравето (физическо и ментално) на практикуващите, а не някакви измислени химери за просветление, които може и да са реални, но не ми носят практическа полза и успокоение в ежедневието. Забелязала
съм, че в наше време е много популярно едно спекулиране с фалшивата духовност (поне според мен).
Много харесвам нашата чаровна водеща Нина. Харесвам много гласа ти, който ме успокоява и води стъпка по стъпка. Откакто ходя на йога, научих много неща за тялото си и неговите по-фини аспекти. Нина, ти си приемаща, позитивна,топла, истинска и непринудена. Харесва ми това, че мога да бъда себе си и да правя това, което мога. Харесва ми, че работя за здравето си в една приятелска и подкрепяща обстановка.
След йога се чувствам добре, с повишено самочувствие, защото правя нещо хубаво за себе си. Имам чувството, че принадлежа към тази хубава йогаобщност и това ме кара да се чувствам добре."


Вергиния, гр.София, 15.4.13

"Мила Нина, с умиление пиша тези редове! Днес разбирам, че моето начало в йога в някакъв смисъл е било ново начало и за теб! Не искам да придавам някаква съдбовност в този синхрон, а само благодарност, че те срещнах! Благодарност и към онази вътрешна мъдрост, която ме подтикваше към достатъчно сериозно отношение. А в твое лице моите усилия срещнаха една прекрасна жена с нежно и деликатно присъствие, направила в себе си място за различията и индивидуалностите, които среща по пътя. Една будна душа, която колкото повече човек опознава, толкова по-очарован се усеща...
Попътен вятър, Нина, в това, и във всяко начинание, диктувано от сърцето!
Пътуването към себе си продължава, радвам се, че го правим и заедно - с теб и останалите прекрасни девойки!"
ВержиБоряна Пешева, гр.София, 20.4.13

"Това, което харесвам, е спокоен глас, който носио спокойствие, внимание към всеки отделно, стриктност."


Жана Душкова, гр.София, 01.5.13

"Нина, това, което мога да кажа, е че имам пълно доверие в гласа ти, в начина, по който ме водиш и в пътя, който ще извървим заедно. Това, което най-мнго ме кара да се чувствам добре при моите посещания, е именно гласа ти. Носи ми спокойствие и увереност, че всичко ще бъде наред. На второ място, това са думите ти. Харесва си това, че говориш с лекота, думите ти се изливат като вълни - от тези, спокойните :) 
Няма запъване, няма чудене какво да кажеш. Има неспирен поток от думи, които се леят и влизат в мен.Без да претендирам, че разбирам много, смятам, че хората, които са те насочили към това да станеш преподавател, са постъпили правилно :)"